Go to content
€150.00
€280.00
€420.00
€150.00 / 3 h

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Mikä onkaan mukavampi tapa juhlia, kuin tehdä yhdessä jotain mukavaa. Ja mikä voisi olla mukavampaa kuin viettää aikaa eläinten kanssa. Farmijuhlilla ruokitaan, rapsutellaan ja talutetaan eläimiä. Sopivassa välissä pidetään lettukestit talon tuvassa, vastapaistettuja lettuja ja mansikkahilloa, mehua, maitoa ja vettä. Lettujen lisäksi voit tilata herkkupaketin, jolloin pöydästä löytyy lettujen lisäksi myös sipsejä, karkkeja, limua ja kahviakin. Jokainen synttäreille osallistuja maksaa osallitumaksun, sillä ilo eläimistä ja letuista on yhtä suuri aikuisille kuin lapsillekin. Farmijuhlat sopivat niin lasten synttäreiden kuin vaikka 42-vuotis synttäreiden juhlintaan.

Farmijuhlien varaus tapahtuu valitsemalla teille sopiva päivä ja kellonaika, jonka jälkeen klikkaat painiketta "pyydä tarjous". Tilaus jää avoimeksi tilaukseksi. Tarkistamme ajankohdan sopivuuden kalenteristamme. Tarkistuksen jälkeen lähetämme maksulinkin tilauksen maksua varten. Tilauksen maksu vahvistaa tilauksen. Toisinaan vahvistusviesti / maksulinkki ohjautuu roskapostilaatikkoon, etenkin gmail-osoitteissa, käythän kurkkaamassa roskapostilaatikosta, josta vastausta ei kuulu.

Farmijuhlien hinnoittelu perustuu eri ryhmähinnoitteluun, sillä monesti on vaikea tietää farmisynttäreiden tarkkaa lopullista osallistujamäärää.

Ilmoitathan lisätietoja kohdassa mahdolliset ruokarajoitteet. Lisätietoja kohta löytyy melko loppuvaiheessa varausprosessia.