Kahden päivän issikkavaellus Hutkolle

Eläinrakkaan unelmaretki - issikalla ratsastean läpi maalaismaiseman laamoja ja muita eläimiä katsomaan ja rapsuttelemaan.

€320.00

Kahden päivän Laama-Aasi -vaellus REPOVEDELLÄ

Nauti upeista Repoveden kansallispuiston maisemista hyvässä laama- ja aasiseurassa. Rinkkaa et tarvitse, kun retkitarvikkeet voidaan pakata eläinten selkään.

€300.00

Kolmen päivän issikkavaellus Hutkolle

Kolme päivää issikkalla ratsastaen etelä-Suomen upeissa maalaismaisemissa. Hutkon eläinten rapsuttelua, hyvää ruokaa, saunomista ja uimista. Siitä on hyvä vaellusreissu tehty.

€420.00

Laama-Aasi -päivävaellus HUTKOLLA

Lähde päiväretkelle Hutkon vaihteleviin maastoihin ihmisen ikiaikaisen vaelluskumppanin – laaman tai perinteisen kantojuhdan aasin kanssa.

€90.00

Laama-Aasi -päivävaellus NUUKSIOSSA

Lähde päivävaellukselle Nuuksion kansallispuistoon ihmisen ikiaikaisen vaelluskumppanin – laaman tai perinteisen kantojuhdan aasin kanssa.

€105.00

Nakkiretki eläinten kanssa

Lyhyt nakki/nuotioretki eläinten kanssa metsään. Retkellä lapset voivat halutessaan myös ratsastaa aaseilla.

€50.00

Yksityinen Laama - Aasi -päivävaellus HUTKOLLA

Nyt voi varata omalle porukalle yksityisen Laama - Aasi -Vaelluksen! Retkellä on könttähinta, jolla retkelle voi osallistua 1- 5 osallistujaa.

€280.00

Yksityinen Laama - Aasi -vaellus NUUKSIOSSA

Nyt voi varata omalle porukalle yksityisen Laama - Aasi -Vaelluksen NUUKSIOSSA! Retkellä on könttähinta, jolla retkelle voi osallistua 1- 5 osallistujaa.

€350.00

Yksityinen Nakkiretki eläinten kanssa

Nyt voi varata omalle porukalle yksityisen Nakkiretken eläinten kanssa! Retkellä on könttähinta, jolla retkelle voi osallistua 1 - 5 osallistujaa.

€180.00