Go to content
Maastotalutusratsastus tuokio 60 min, lapsille
€60.00 / 1 h
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Alaikäraja talutusratsastuksessa on noin yksi vuosi. Lapsi voi ratsastaa, kunhan jaksaa hyvin kannatella päätään ja osaa istua tukevasti. Kaikilla talutusratsuillamme on tukevat länkkärityyliset satula, joissa on tukeva istua. Lisäksi niissä on joko kahva tai reisituki, mistä voi tarvittaessa pitää kiinni. Lisäksi Tiitu-aasille on mahdollista laittaa selkään korisatula, joka soveltuu 1-2 vuotiaille, jotka eivät vielä pysy tavallisessa satulassa.

Ratsuina meillä on käytössä neljä aasia: Daisi (ratsastajan painoraja 25 kg), Hilma (ratsastajan painoraja 25 kg)  ja Tiitu (ratsastajan painoraja 30 kg) ja Laila (ratsastajan painoraja 40 kg). Talon puolesta meiltä löytyy kaksi taluttajaa, mutta jos ratsastajia on enemmän, niin oma taluttaja on suotavaa ottaa mukaan. Kypärä on ratsastajalle pakollinen varuste, mutta meiltä niitä löytyy kaiken kokoisia lainaan.

Ratsastustuokion tilaus tehdään avoimena tilauksena, jolloin tarkastamme ehdottamasi ajan sopivuuden. Tarkastuksen jälkeen lähetämme maksulinkin. Vasta maksettuasi tilauksen, sen astuu voimaan.

Voit tutustua tarkemmin käytössä oleviin ratsuihimme "Suosittelemme myös" otsakkeen alta. Kirjoitathan tilausvaihessa lisätietoihin haluamasi ratsut.

Ratsastustuokio alkaa varattuna ajankohtana. Aloitamme tuokion ratsun valmistelulla, harjauksella ja satuloinnilla, ja vastaavasti lopuksi riisumme satulan. Eli tuokio sisältää ratsastuksen lisäksi myös valmistelutyöt.