Go to content
Hutkon Huusholli
From €150.00 / d
Please select a date to get detailed pricing information.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Tilava hyvin varusteltu maalais-tyylinen asunto Hutkon päätalon toisessa päädyssä. Asunto sopii hyvin niin lyhytaikaiseen majoittumiseen, kuin pidempiaikaiseenkin vierailuun, tai vaikkapa etätyön tekoon.

Asunto koostuu tilavasta eteisestä, keittiöstä, olohuoneesta, makuuhuoneesta, erillisestä WC:stä, kylpyhuoneesta, saunasta sekä erillisestä työvaate/siivouskomero huoneesta. Majoitustilaa on lisävuoteiden kanssa jopa kuudelle henkilölle. Makuuhuoneessa on sängyt kahdelle. Olohuoneessa on levitettävä vuodesohva. Lisäksi asuntoon saa kaksi lisävuodetta sekä tarvittaessa pinnasängyn.

Asunnontoon kuuluu lisäksi oma viihtyisä terassi kaasugrillillä. Keittiössä on kaikki tarvittavat kodinkoneet tiskikoneesta tilaviin kylmäsäilytystiloihin, sekä monipuolinen astiasto. Asunnossa on sähkösauna. Kylpyhuoneessa on pyykkikone, mikä mahdollistaa pidemmänkin viipymisen asunnossa. Sekä sisältä ja ulkoa löytyy pyykinkuivaustelineet.

Lapsiperheitä varten asunnosta löytyy kattava valikoima pelejä ja leluja. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat asunnon vuokrahintaan. Myös lemmieläimet ovat tervetulleet, mutta ilmoitathan heistä etukäteen.

Mikäli varaat asunnon koko viikoksi, on vuokrahinta silloin 1000 €/viikko. Jos tarvitset majoitustilaa suuremmallekin porukalle, voit varata lisätilaksi Hutkon Möksän, mikä on tässä samassa pihapiirissä. Hutkon Möksään mahtuu neljä henkilöä yöpymään.