Go to content
Yksityinen Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokio
€100.00 / 2 h

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Nyt voi varata omalle porukalle yksityisen Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokion! Yksityisen Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokion sisältö on sama kuin yleisillä Hutkolla järjestettävissä Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokioissa.

Ruoki & Rapsuta & Laamaile tuokiolla on könttähinta, jolla tuokioon voi osallistua 1 - 5 henkilöä. Yksityiseen Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokioon voi osallistua enemmänkin henkilöitä, lisähenkilöistä menee normaali osallistumismaksu. Yksityisellä Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokion enimmäisryhmäkoko on noin 20 henkilöä. Suurempiakin ryhmiä otamme vastaan, mutta niistä kannattavaa laittaa sähköpostia osoitteeseen laama@hutko.fi. Yksityisen tuokion varaus tapahtuu valitsemalla itsellesi sopiva päivä ja kellonaika, jonka jälkeen klikkaat painiketta "pyydä tarjous". Tilaus jää avoimeksi tilaukseksi. Tarkistamme ajankohdan sopivuuden meidän kannaltamme. Tarkistuksen jälkeen lähetämme tilaajalle maksulinkin vaelluksen maksua varten, jolloin tiaus astuu voimaan. Pyrimme vahvistamaan varauksesi noin vuorokauden kuluessa. Mikäli vastausta ei kuulu, käythän katsomassa roskapostilaatikon, harmillisesti vahvistusviestit menevät joskus sinne.

Voit täydentää yksityistä Ruoki & Rapsuta & Laamaile -tuokiotasi grillaustuokiolla ulkoterassilla. Voit vuokrata ulkoterassia puugrilleineen käyttöönne. Tai vaihtoehtoisesti, mikäli haluette keitellä vaikka kahvit sisätiloissa, voitte vuokrata Hutkon Huushollin käyttöönne eväiden syöntiin ja kahviin keittoon.

Varauksella on peruutusmahdollisuus, pääosin sairastumisten vuoksi. Ensisijaisesti yritetään löytää tuokiolle uusi ajankohta. Tai jos se ei ole mahdollista, niin tuokio voidaan peruuttaa ja maksettu summa palautetaan tilaajalle.