Go to content
Kahden päivän issikkavaellus Hutkolle
€320.00 / d
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Vaellusretki toteutetaan yhteistyössä Kauniston tilan kanssa. Kauniston tila vastaa vaelluksen ratsastusosuudesta ja Hutko majoittumisesta sekä muusta vaelluksen ohjelmasta. Huomatkaa, että retki alkaa ja päättyy Kauniston tilalta Orimattilasta (Hasintie 423, Orimattila)!

Issikkavaelluksella ratsastetaan Kauniston tilalta yövierailulle Hutkon laama- ja eläintilalle nauttien vaihtelevasta maaseutumaisemasta. Retki alkaa kello 10.00 kokoontumalla Kauniston tilan tallille. Ensimmäisenä pakataan eväät päivän ratsastusosuutta varten. Sen jälkeen valitaan kullekin sopivat islanninhevoset ja varustetaan ne. Ratsastus Hutkolle kestää noin viisi tuntia. Matkan varrella pidetään taukoja aina sopivin väliaijoin.

Perillä Hutkolla tarjotaan maistuva illallinen. Ruokailun jälkeen on Hutkon tilan eläinten esittelykierros, jonka jälkeen osallistujilla on vapaus oleskella itsenäisesti eläinaitauksissa ja tiloissa eläimiä rapsutellen - vaikka koko yön. 

Majoittuminen tapahtuu Hutkon majoitustiloissa. Käytössä on neljä erillistä majoitusmökkiä/asuntoa. Hutkon Huushollin sauna on kaikkien vaeltajien käytössä. Iltapala ja aamiainen tarjoillaan keskitetysti Hutkolla. Toisena päivänä aamupäivällä on ohjelmassa jooga/venyttely hetki ratsastuksessa kipeytyneille lihaksille. Joogatuokion jälkeen käymme vielä laamojen, aasien tai lampaiden kanssa pienellä verrettelykävelyllä ennen ratsaille kiipeämistä.

Puolilta päivin nautimme keittolounaan, jonka jälkeen alkaa paluumatkalle valmistautuminen. Kauniston tilalle saavumme iltasella noin klo 19.

Retkelle lähtijöillä tulee hyvät ratsastustaidot. Emme ratsasta kovin vauhdikkaasti, mutta ratsastamme autoteillä. Ratsastajilla tulee olla omat tapaturmavakuutukset. Näin pitkällä vaellukselle ratsastajan maksimipaino voi olla enimmillään 85 kg hevosen hyvinvoinnin näkökulmasta. Tallilta löytyy kypäriä lainaksi ja tarvittaessa sadevaatteita. Hevosille laitetaan satulalaukut, joihin mahtuu matkalla tarvittavat vaatteet ja eväät. Huoltoauto kuljettaa muut tavarat Hutkolle.

Retken hinta sisältää noin viiden tunnin issikkavaelluksen kumpanakin päivänä, koko retken ajan mukana olevan oppaan, kaikki retken ruoat, majoituksen, joogatuokion ja eläinohjelman Hutkolla.

Retki maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksen peruminen ja maksun palauttaminen edellyyttää lääkärintodistusta. Varausjärjestelmä sulkeutuu kolme vuorokautta ennen vaellusta. Minimiryhmäkoko vaelluksen toteutumiselle on 4 osallistujaa, maksimiryhmäkoko on 10 osallistujaan