Go to content
Kahden päivän Laama-Aasi -vaellus REPOVEDELLÄ
€300.00 / d
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

VARAATHAN JOKAISELLE OSALLISTUJALLE OMAN VAELLUSKAVERIN ALLA OLEVISTA LAAMA- JA AASI TYYPEISTÄ!

 

Kunkin laama- ja aasityypin osalla on kuvattu, millainen vaelluskaveri on kyseessä. Valitsehan näistä tyypeistä kullekin vaellukselle osallistujalle sopiva vaelluskaverin. Kaikille eläimille laitetaan selkään kantolaukut, jolloin sinun ei tarvitse kantaa selässäsi kuin korkeintaan kevyttä päiväreppua, jos sitäkään. Vaellus sujuu huomattavasti kevyemmin ilman rinkkaa.

Vaelluksen hintaan sisältyy vaelluskumppanin lisäksi kaikki vaelluksen ruoat, sekä majoituksen Savottakämpässä. Kämpässä on huovat ja tyynyt, joten riittää, että pakkaat liinavaatteet mukaan tai vaihtoehtoisesti otat makuupussin mukaan. Savottakämpässä on oma rantasauna järven rannalla, joten pakkaathan uimapuvun mukaan. Laitathan erikoisruokavalioistasi tiedoksi meille järjestäjille varausjärjestelmän loppupuolella olevaan Lisätietoa kohtaan, niin osaamme huomioida ruokavaliosi.

Repoveden vaellus alkaa Tervajärven parkkipaikalta, Kivisilmäntie 720, Kouvola. Vaellus alkaa kello 11.00 ja päättyy seuraavana päivänän noin kello 17.

Minimikoko vaelluksen toteutumiselle on 4 osallistujaa. Mikäli ryhmä ei täyty, peruutamme vaelluksen ja ilmoitamme pikimmiten peruutuksesta ilmoittautuneille. Vaelluksen voi joko vaihtaa muuhun vastaavaan vaellukseen tai saada maksettu maksu hyvityksenä takaisin.

Jos sinulla on käytössä lahjakortti, voit maksaa sillä vaelluksen syöttämällä lahjakorttisi numeron "Käytä koodia" kohtaan vaelluksen maksu vaiheessa.

Huomioithan sen, että majoituskämpässä ei ole sähköä, joten jos haluat ladata esim. puhelinta, niin varaathan varavirran mukaan.

Ylivoimaisen esteen, kuten sairastapausten sattuessa, pyrimme ensi sijassa vaihtamaan muuhun vastaavaan vaellukseen tai muuhun Hutkon elämystuotteeseen. Jos edellä mainitut vaihtoehdot ei onnistu, niin palautamme maksetun summan.