Go to content
Kolmen päivän issikkavaellus Hutkolle
€420.00 / 2 d

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Kolme päivää issikkalla ratsastaen etelä-Suomen upeissa maalaismaisemissa. Hutkon eläinten rapsuttelua, hyvää ruokaa, saunomista ja uimista. Siitä on hyvä vaellusreissu tehty.

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ:

Retki alkaa kello 10.00 kokoontumalla Kauniston tilan tallille (Hasintie 423, Orimattila). Pakataan eväät päivän ratsastusosuutta varten. Valitaan kullekin sopivat islanninhevoset ja varustetaan ne. Ratsastus Hutkolle kestää noin viisi tuntia. Matkan varrella pidetään taukoja aina sopivin väliaijoin.

Perillä Hutkolla tarjotaan maistuva illallinen. Ruokailun jälkeen on Hutkon tilan eläinten esittelykierros, jonka jälkeen osallistujilla on vapaus oleskella itsenäisesti eläinaitauksissa ja tiloissa eläimiä rapsutellen - vaikka koko yön. Mahdollisuus iltasaunaan.

TOINEN PÄIVÄ:

Rauhaisa aamu, mahdollisuus käydä antamassa aamurapsut Hutkon eläimille. Aamupäivällä lähdemme ratsastaen päiväretkelle Iilijärvelle, kaunis metsälampi saunamökillä, noin 7 km päässä. Mökillä lounas. Halukkaat pääsevät uimaan ja saunomaan. Mökillä kipeytyneitä lihaksia huoltava jooga/venettylytuokio. Paluu Hutkolle illansuussa, jossa illallinen.

KOLMAS PÄIVÄ:

Rauhaisa aamu. Aamupäivällä tehdään Hutkon eläinten kanssa (laama, lammas tai aasi) pieni metsäretki kävellen. Lounas, ja lounaan jälkeen valmistautuminen paluumatkalle. Kauniston tilalle saavumme takaisin noin kello 19 illalla.

MAJOITTUMINEN:

Majoittuminen tapahtuu Hutkon majoitustiloissa. Majoitustiloissa petivaatteet, liinavaatteet ja pyyhkeet. Käytössä on neljä erillistä majoitusmökkiä/asuntoa. Hutkon Huushollin sauna on kaikkien vaeltajien käytössä. Iltapalat ja aamiaiset tarjoillaan keskitetysti Hutkolla.

YLEISTÄ RETKESTÄ:

Vaellusretki toteutetaan yhteistyössä Kauniston tilan kanssa. Kauniston tila vastaa vaelluksen ratsastusosuudesta ja Hutko majoittumisesta sekä muusta vaelluksen ohjelmasta. Huomatkaa, että retki alkaa ja päättyy Kauniston tilalta Orimattilasta (Hasintie 423, Orimattila)!

Retkelle lähtijöillä tulee hyvät ratsastustaidot. Emme ratsasta kovin vauhdikkaasti, mutta ratsastamme autoteillä. Ratsastajilla tulee olla omat tapaturmavakuutukset. Näin pitkällä vaellukselle ratsastajan maksimipaino voi olla enimmillään 85 kg hevosen hyvinvoinnin näkökulmasta. Tallilta löytyy kypäriä lainaksi ja tarvittaessa sadevaatteita. Hevosille laitetaan satulalaukut, joihin mahtuu matkalla tarvittavat vaatteet ja eväät. Huoltoauto kuljettaa muut tavarat Hutkolle, sekä tarvittaessa myös Iilijärvelle.

Retken hinta sisältää noin viiden tunnin issikkavaelluksen ensimmäisenä ja kolmantena päivänä, toisena päivänä ratsastetaan noin neljä tuntia. Koko retken ajan mukana olevan oppaan, kaikki retken ruoat, majoituksen, joogatuokion ja eläinohjelman Hutkolla.

Retki maksetaan varauksen yhteydessä. Varauksen peruminen ja maksun palauttaminen edellyyttää lääkärintodistusta. Varausjärjestelmä sulkeutuu kolme vuorokautta ennen vaellusta. Minimiryhmäkoko vaelluksen toteutumiselle on 4 osallistujaa, maksimiryhmäkoko on 10 osallistujaan