Go to content
Laama-Aasi -päivävaellus HUTKOLLA
€90.00 / 5 h
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

VALITSETHAN YLLÄ OLEVISTA PÄIVISTÄ ITSELLESI SOPIVAN. VALITSE MYÖS OSALLISTUJIEN MÄÄRÄ JA PAINA SEN JÄLKEEN VARAA. TÄMÄN JÄLKEEN VOIT VARATA JOKAISELLE OSALLISTUJALLE OMAN VAELLUSKUMPPANIN SIVUN ALALAIDAN "SUOSITTELEMME MYÖS"-OTSIKON ALLA OLEVISTA LAAMA- JA AASI TYYPEISTÄ.

Laama-aasi -vaellus kestää noin 4-5 tuntia, riippuen kävelynopeudesta ja evästauon pituudessa. Vaelluksella kuljemme vaihtelevan kauniissa maalaismaisemassa, läpi peltojen ja metsien. Jokainen vaeltaja saa halutessaan oman vaelluskaverin, laaman tai aasin, talutettavakseen. Kävelyvauti on rauhallinen, sillä eläinkaverit haluavat nauttia polunvarsien antimista. Puolivälissä retkeä pidämme evästauon kotalaavulla, jossa nautimme eväsvoikkarit, makkaraa tai vihikisiä ja mehua nuotion äärellä. Jälkiruoaksi on nokipannukahvit, -tee tai -kaakao, grillattavia vaahtokarkkeja sekä keksejä. Laitathan erikoisruokavalioistasi tiedoksi meille järjestäjille varausjärjestelmän loppupuolella olevaan Lisätietoa kohtaan, niin osaamme huomioida ruokavaliosi. Retkieväät kuuluvat vaelluksen hintaan. Toki voit ottaa omiakin eväitä.

Kunkin laama- ja aasityypin osalla on kuvattu, millainen vaelluskaveri on kyseessä. Valitsehan näistä tyypeistä kullekin vaellukselle osallistujalle sopiva vaelluskaverin. Osalle vaelluskavereista laitetaan kantolaukut selkään retkitarvikkeiden kantamista varten.

Tiitu-, Daisi- ja Hilma-aasit voi valita myös talutusratsuksi lapselle. Tällöin valitset itsellesi vaelluskaveriksi jonkin ratsuaaseista, ja lapselle Suosittelemme kohdasta "Lapsiratsastaja oman huoltajan kanssa". Kunkin ratsun osalla on kerrottu ratsastajan enimmäispaino. Ratsastajalle kypärä on pakollinen, mutta niitä saa meiltä lainaan. Lapsiratsastaja aikuisen mukana on puoleen hintaan. Jokaisella lapsiratsastajalla tulee olla oma taluttaja.

Laama-aasi -vaellus alkaa Hutkon laama- ja eläintilan laamatallilta, Porrassuontie 23, 07560 Pukkila. Vaelluksen jälkeen on mahdollista tutustua myös tilan muihin eläimiin.

Minimikoko laama-aasi -vaelluksen toteutumiselle on 3 täysihintaista osallistujaa. Mikäli ryhmä ei täyty, peruutamme vaelluksen ja ilmoitamme pikimmiten peruutuksesta ilmoittautuneille. Vaelluksen voi joko vaihtaa muuhun vastaavaan vaellukseen tai saada maksettu maksu hyvityksenä takaisin. Maksimikoko vaellukselle on aikana 12 henkilöä.

Jos sinulla on käytössä lahjakortti, voit maksaa sillä vaelluksen syöttämällä lahjakorttisi numeron "Käytä koodia" kohtaan vaelluksen maksu vaiheessa. Myös yleisimmät virkistys / liikuntaselit käyvät maksuvälineenä.

Vaellus on mahdollista peruuttaa sairastapauksen vuoksi lääkärintodistuksella. Ensisijassa pyrimme siirtämään vaelluksen johonkin toiseen ajankohtaan. Tai jos se ei ole mahdollista, niin vaellus voidaan peruuttaa ja maksettu summa palautetaan tilaajalle.