Go to content
Laama-Aasi -päivävaellus NUUKSIOSSA
€105.00 / 5 h
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

VARAATHAN JOKAISELLE OSALLISTUJALLE OMAN VAELLUSKUMPPANIN "SUOSITTELEMME MYÖS"-OTSIKON ALLA OLEVISTA LAAMA- JA AASI TYYPEISTÄ, SILLÄ MUUTEN VARAUKSESI EI KIRJAANNU OIKEIN!

 

Kunkin laama- ja aasityypin osalla on kuvattu, millainen vaelluskaveri on kyseessä. Valitsehan näistä tyypeistä kullekin vaellukselle osallistujalle sopiva vaelluskaverin. Osalle vaelluskavereista laitetaan kantolaukut selkään retkitarvikkeiden kantamista varten.

Tiitu-, Daisi- ja Hilma-aasit voi valita myös talutusratsuksi lapselle. Kunkin aasiratsun osalla on kerrottu ratsastajan enimmäispaino. Ratsastajalle kypärä on pakollinen, mutta niitä saa meiltä lainaan. Jokaisella lapsiratsastajalla tulee olla oma taluttaja.

Vaelluksen hintaan sisältyy vaelluskumppanin lisäksi retkieväät: eväsvoikkarit, mehua, makkaraa tai vihiksiä, nokipannukahvit tai tee, keksejä ja vaahtokarkkeja. Laitathan erikoisruokavalioistasi tiedoksi meille järjestäjille varausjärjestelmän loppupuolella olevaan Lisätietoa kohtaan, niin osaamme huomioida ruokavaliosi.

Laamavaellus alkaa Nuuksion kansallispuistosta Kattilan parkkipaikalta, Kattilantie 242, Vihti.

Minimikoko laama-aasi -vaelluksen toteutumiselle on 5 täysihintaista osallistujaa. Mikäli ryhmä ei täyty, peruutamme vaelluksen ja ilmoitamme pikimmiten peruutuksesta ilmoittautuneille. Vaelluksen voi joko vaihtaa muuhun vastaavaan vaellukseen tai saada maksettu maksu hyvityksenä takaisin. Maksimiryhmäkoko on 10 henkilöä.

Jos sinulla on käytössä laamavaellus lahjakortti, voit maksaa sillä vaelluksen syöttämällä lahjakorttisi numeron "Käytä koodia" kohtaan vaelluksen maksu vaiheessa.

Näin korona aikana mikään ei ole varmaan. Sen vuoksi vaellusten osalla on laajennettu peruutusmahdollisuus. Mikäli koronaan liittyvät rajoitukset tai sairastuminen aiheuttaa vaelluksen peruuntumisen, niin ensisijaisesti yritetään löytää vaellukselle uusi ajankohta. Tai jos se ei ole mahdollista, niin vaellus voidaan peruuttaa ja maksettu summa palautetaan tilaajalle.