Go to content
Nakkiretki eläinten kanssa
€50.00 / 3 h
Price includes 1 person.

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

VARAATHAN JOKAISELLE OSALLISTUJALLE OMAN VAELLUSKUMPPANIN "SUOSITTELEMME MYÖS"-OTSIKON ALLA OLEVISTA ELÄIN TYYPEISTÄ, SILLÄ MUUTEN VARAUKSESI EI KIRJAANNU OIKEIN!

Nakkiretki on lyhyt retki metsään kera laamojen, aasien ja lampaiden. Retki sovelutuu hyvin lapsiperheille, mutta myös muille lyhyttä retkeä kaipaavilla. Retkellä kävellään 1,5 km suuntaansa melko helppokulkuisessa maastossa. Jokainen vaeltaja saa halutessaan oman eläinkaverin, joten valitsethan alta itsellesi mieluisan kaverin. Osalle eläimistä laitetaan laukut selkään retkitarvikkeiden kantamista varten.

Tiitu-, Daisi-, Hilma- Laila- ja Maija-aasit voi valita myös ratsuksi lapselle. Kunkin ratsun osalla on kerrottu ratsastajan enimmäispaino. Ratsastajalle kypärä on pakollinen, mutta niitä saa meiltä lainaan. Lapsiratsastaja aikuisen mukana on puoleen hintaan. Jokaisella lapsiratsastajalla tulee olla oma taluttaja.

Vaelluksen hintaan sisältyy vaelluskumppanin lisäksi retkieväät: mehua, nakkia, makkaraa tai vihiksiä, nokipannukahvit tai tee, keksejä ja vaahtokarkkeja. Laitathan erikoisruokavalioistasi tiedoksi meille järjestäjille varausjärjestelmän loppupuolella olevaan Lisätietoa kohtaan, niin osaamme huomioida ruokavaliosi.

Nakkiretki eläinten kanssa alkaa Hutkon laama- ja eläintilan laamatallilta, Porrassuontie 23, 07560 Pukkila. Nakkiretken jälkeen on mahdollista tutustua myös tilan muihin eläimiin.

Minimikoko Nakkiretken toteutumiselle on 5 osallistujaa. Mikäli ryhmä ei täyty, peruutamme vaelluksen ja ilmoitamme pikimmiten peruutuksesta ilmoittautuneille.

Jos sinulla on lahjakortti, voit maksaa sillä vaelluksen syöttämällä lahjakorttisi numeron "Käytä koodia" kohtaan vaelluksen maksu vaiheessa.

VARAUSOHJE: Valitse lukumäärä valitsimesta osallistuvien henkilöiden lukumäärä poislukien lapsiratsastajat omat huoltajan seurassa. Eli jos retkelle on lähdössä kaksi aikuista jotka taluttavat aaseja ja lapset istuvat kyydissä, niin valitse lukumääräksi kaksi. Valitse lisäksi alapuolelta osallistujamääräksi kaksi kohdassa "Nakkiretken lapsiratsastaja oman huoltajan kanssa". Sen jälkeen varaa alta sopivat ratsuaasit, esim. Tiitu ja Daisi. Mikäli seurueessa ei ole yhtään lapsiratsastajaa, niin henkilömäärä valitaan osallistujamäärän mukaan ja jokaiselle (aikuiselle ja lapselle) varataan alapuolelta sopiva eläinkaveri.