Go to content
Yksityinen Nakkiretki eläinten kanssa
€180.00 / 3 h

Merchant

HUTKO Laama- ja eläintilavaraukset@hutko.fi+358 40 5929664Company id:2246175-6Merchant terms

Nyt voi varata omalle porukalle yksityisen Nakkiretken eläinten kanssa! Yksityisen nakkiretken reitti ja sisältö on sama kuin yleisillä Hutkolla järjestettävissä Nakkiretkissä. Retkellä on könttähinta jolla retkelle voi osallistua 1 - 5 osallistujaa. Ryhmän koko voi olla suurempikin, lisähenkilöistä veloitetaan normaalin osallistumismaksun verran. Retken varaus tapahtuu valitsemalla itsellesi sopiva päivä ja kellonaika, jonka jälkeen klikkaat painiketta "pyydä tarjous". Tilaus jää avoimeksi tilaukseksi. Tarkistamme ajankohdan sopivuuden meidän kannaltamme. Tarkistuksen jälkeen lähetämme tilaajalle maksulinkin vaelluksen maksua varten, jolloin tiaus astuu voimaan.

Käytettävissä on kaikki samat vaelluseläimet kuin yleisillä Nakkiretkillä. Voit täyttää haluamasi vaelluskaverit etukäteen tilausta tehdessäsi lisätietoja kohtaan tai valita vaelluskaverit vasta paikan päällä. Muistathan mainita lisätietoja kohdassa myös mahdolliset ruokarajoitteesi.

Näin korona aikana mikään ei ole varmaan. Sen vuoksi vaellusten osalla on laajennettu peruutusmahdollisuus. Mikäli koronaan liittyvät rajoitukset tai sairastuminen aiheuttaa vaelluksen peruuntumisen, niin ensisijaisesti yritetään löytää vaellukselle uusi ajankohta. Tai jos se ei ole mahdollista, niin vaellus voidaan peruuttaa ja maksettu summa palautetaan tilaajalle.